+48 794 356 915

Szybka pomoc. 24/7

Spiż

Opis kuchni

We wrocławskim Ratuszu , w jego zabytkowych wnętrzach, na oczach gości, rozpoczęto warzenie piwa „spiżowego”, którego receptury warzenia opracował sam Bogdan Spiż. W pięknie odremontowanych, pod okiem konserwatora, zabytkowych wnętrzach, stworzony został zespół usługowo-produkcyjny, który tworzą : restauracja , minibrowar , letni , piwny ogródek , sklepik z firmowymi upominkami oraz pub piwny . To właśnie w nim umieszczony jest niezwykle ciekawy w formie kocioł warzelny oraz kadż filtracyjna . Inne urządzenia technologiczne goście obserwują przez szklane ściany .

Dziś w „Spiżu” produkuje się 6 gatunków piwa . Równie znany i lubiany przez gości , jest ciemny chleb z firmowym smalcem , dodawany do każdego „spizowego” piwa .

Nasze menu

Zobacz co możesz zjeść.

Menu

Potrzebujesz pomocy?

Jeżeli masz problem z dokonaniem rezerwacji, zadzwoń do nas - postaramy się udzielić Ci pomocy.

+48 604 160 511